maanantai 13. toukokuuta 2013

Varsavaroitus

No niin, nyt näyttää siltä että mun treeniblogi täyttyy ainakin hetkeksi varsa sitä ja varsa tätä teksteistä ja kuvista. Katsokaas kun tuli taas viime yö valvottua kun toi Ransu synnytti pienen orivarsan. Siis nyt niitä elvistelijöitä on sit kaksin kappalein, ensin Niilo ja nyt tää uus prinssi. Voihan vitalis.

Synnytys meni ilmeisen hyvin, vaikka Ransu onkin ensikertalainen. Vähän se oli väsynyt kyllä aamulla, mutta kuulemma sen äidinvaistot heräs heti kun varsa oli ulkomaailmassa. On se vaan ihmeellinen asia. Vähän ihmettelin kun Sari tuli normaalia aikaisemmin talliin, ja pyjama päällä vielä... Yleensä (vaikka mailla ollaankin) on sentään tapana pukea vähän vaatetta ylle kun lähdetään ulos, mutta Sari väitti että hän vaan tiesi että nyt se varsa siellä sit odottaa. Ja niinhän se odottikin. Se on kuulkaa kova poika syömään, oikeen vitutti kuunnella sen maiskutusta koko aamun, onneks päästiin Eidan kaa ulos aika pian, syömään ihan oikeiden hevosten ruokaa, eli heinää. Noi tommoset maitopojat on kyllä niin säälittäviä.

Tää mestari tulee kuulemma olemaan nimeltään Kilmister, kavereiden kesken Lemmy vaan. Tossa on sen kuva:

Niin tää on originaaliLemmy



Ja tossa on se toinen Kilmister




Tässä doggiebagissa toi jätkä tuli perille.
Piti tulla ihan videokin jätkän ekasta ulkoilusta, mutta juutuupissa on jotain häikkää, joten joudutte odottamaan filmin julkaisua tovin.


2 kommenttia:

  1. Hän on oikein hiano :) Arvasinkin tuon nimen kanssa ettet tyydy mihinkään tavanomaiseen :D Tuleekohan olemaan esikuvansa ja nimensä veroinen, innolla odotellaan!! Filmiä vain kehiin jotta näemme Kilmisterin reteet likkeet. Onnea Kaivolan väelle!

    VastaaPoista
  2. Congradulations from us! Well done ;-)

    VastaaPoista