keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Valmet, kolmen askellajin hevonen, todistetusti

Pitihän se arvata että kun toi Sari pitää vapaapäivän töistä, tiedossa on jotain kamalaa. Tänään oli vaihtoehtona joko eläinlääkärin toimenpiteet tai ratsastus. Valitsin ratsastuksen.

Eläinlääkäri kiusaskin sitten kaikkia muita paitsi mua ja Niiloa, luojan kiitos. Oikeasti se tuli Eidan vuoksi, kun sillä on ollut noita mystisiä ähkyvaivoja. Nyt otettiin verinäytteet joista pitäisi pystyä tulkitsemaan ihan kaikki mahdolliset vaivat. Eidan paskanäytteet oli kuulemma ihan puhtaat madoista, eli niitä sillä ei ainakaan pitäisi olla. Lisäksi Eida oli jollain keinolla saanut toisen takajalkansa vähän venäytettyä, siihen se sai kipulääkettä ja on nyt seurannan alla. Mä vähän katoinkin kun se siinä pihalla kikkaili että astuu vähän hassusti, mutta kun se muuten näytti taas niin syötävän hyvältä, en ollut siitä jalasta niin kovin huolissani.

Ransun kohdalla eläinlääkäri totesi että onpa mahassa eläväinen varsa, kun niin kovin potki! Tosin Ransu ja Niilo oli just sekoillut tossa tarhassa niin että Ransu oli ihan kierroksilla muutenkin, joten onko ihme että se varsakin siellä vähän potkii... Ransulta otettiin verinäyte ja se rokotettiin.

Kaikki muut kävi vaan rokotuksilla.

No niin, nyt sit tärkeimpään eli minuun! Eli kun menin valitsemaan sen ratsastuksen eläinlääkärin sijaan, jouduin siis töihin. Ja perskele, toi Arskakin oli kotona, sehän tarkoittaa tietty sitä kuvaamista. Onneks mun tukka oli sentään hyvin kun lähdettiin tonne pellolle. En kyl ymmärrä miten noi "kunnon ratsut" jaksaa kiertää tossa pellolla tota tylsää kehää, mulle ei toi aidatulla alueella liikkuminen vaan vielä oikeen maistu. Tosin, saan aika paljon anteeksi kun oon vasta ihan aloittelija näissä touhuissa, ei oikeen oo kaasua, jarrua tai rattiakaan aina! Selittelyt sikseen, tossa on 3 videota, joissa pääsette ihailemaan enemmän tai vähemmän hallittuja käynti-, ravi- ja laukkapätkiä!









Ps. Pellolla oli niin niin niin raskasta että ihan viimeisillä voimillani jaksoin kävellä sieltä pois, ja käytiin vielä maastossa "jäähdyttelemässä". Mää huijasin, vitut mä mitään väsynyt ollut, tallinpihaan tultiin pukkilaukalla, hahaa!
Ps. Teille jotka olette huolissanne Sarista; se ei edes pudonnut. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti