keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Noloa kotivideopätkää...

Aargh, luulin jo että tää päivä ei koskaan koita. Nimittäin ensimmäinen ratsastusvideoni.

Ei siinä etteikö sitä videota saisi kuvata,  mutta pliis, jossain muussa hommassa kun tossa ratsastuksen alkeissa. Antaa kyllä aivan väärän kuvan meikäläisen ylhäisestä asemasta. Siis nyt ymmärrän, että ratsastuksessa tuo ihminen on ikäänkuin hevosen yläpuolella. Käsittämätöntä sontaa!!!!

Ja haluan huomauttaa, että vaikka kyseinen videopätkä on meitsin ensimmäiseltä ratsastukselta, josta syystä olen hieman varovainen liikkeissäni, niin voin luvata, että tulette vielä näkemään todellista tasankojen valtiaan liikettä!!! Siinä sietää Sarin pitää vähän tiukemmin niistä ohjaksista kiinni kun meitsi lähtee!

Mutta lyhyesti virsi kaunis; olin taas aivan muina miehinä tarhassa, kun Sari tuli sinne ja harjasi mut, ja yhtäkkiä oli taas satula selässä ja suitset päässä! En siis ehdi yhtään varautua näihin yllättäviin tilanteisiin! Poikkeuksellisesti mulle oli vaihdettu kuolaimet, mulla on semmonen suora kankikuolainen ajo-kuolaimena, mutta ratsastukseen se on kuulemma liian jykevä, joten mennään ihan kolmipalafullcheekillä, joka meidän tilan lähes kaikilla hevosilla onkin käytössä.

No, ei siinä sit muuta ku ämmä selkään ja menoks! Ei me onneks kauaa tossa tarhassa pyöritty, sen verran että ihmeteltiin eteenpäinvieviä apuja, pidätteitä ja kääntäviä apuja. Pikkuhiljaa kuulemma sit siirrytään isommille areenoille ja melko pian jo mennään maastoon, jotta mulla pysyy mielenkiinto tähän touhuun. Tarkkaavaisimmat varmaan huomasivatkin että muutaman kerran ehdin jo haukotella tämänkin ratsastussession aikana... Boring.

Pahasti nyt näyttää siltä että treenikausi on taas korkattu, no mutta, sehän tietää vaan useampia postauksia tähänkin äärimmäisen harvoin päivitettävään blogiin!






Pysykää mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti